… egy WordPress honlap Neked…

Honlapkészítés kkv-nak garanciával, egyéni vállalkozók és kisvállalkozók számára

Szabo_LaszloÜdvözöllek!

Engedd meg, hogy bemutatkozzam. A nevem Szabó László és több mint 12 éve foglalkozok honlapkészítéssel.

Ennek a 12 évnek egy részében más cégek alkalmazottjaként foglalkoztam a honlapkészítéssel, sokfajta módszerrel és sokfajta platformon, de kb. 4 éve kezdett el érdekelni a WordPress, mint tartalomkezelő rendszer, ami mostanra kinőtte magát a világ vezető BLOG, CMS rendszerévé és lehet, hogy hamarosan az e-kereskedelem területén is vezető szerepre tesz szert, köszönhetően a nagyszerű e-commerce kiegészítőknek.

Nem akarlak szakszavakkal és furcsa kifejezésekkel untatni, ezért egyszerűen csak annyit mondok, hogy a WordPress segítségével szinte mindent meg tudok oldani. Mára az egyik legerőteljesebb és legbiztonságosabb CMS (Content Management System – Tartalomkezelő Rendszer) rendszer lett, köszönhetően a folyamatos fejlesztéseknek, de persze a biztonságért Nekünk is tennünk kell.

Végeredményben valószínűleg Számodra lényegtelen, hogy milyen technológiával készül a honlapod. Neked az a fontos, hogy a honlapod könnyen szerkeszthető, biztonságos legyen, tetsszen Neked és érje el azt a célt amit szántál neki.

Értem a problémáidat és olyan megoldásokat ajánlok, amire Neked szükséged van, és meg is tudsz fizetni.

És akkor jöjjön a lényeg!

Most másokhoz hasonlóan, az kéne következzen, hogy “Kérem nézze meg honlapkészítés ajánlatunkat és válasszon, majd keressen meg bennünket…”, vagy “Kérjen tőlünk honlapkészítés ajánlatot…”, vagy “Válasszon minket, mert mi értünk a legjobban a honlapkészítéshez…”.

De nem ez következik, hanem…

Ha már van honlapod, és felújítani, módosítani szeretnéd, akkor kattints ide, honlap felújítás 100% garanciával…


  A *-al jelölt mezők kitöltése fontos, kérlek ne hagyd ki.

  Neved * Email címed * Telefonszámod * Üzenet * (a lényeg) [recaptcha]

  Az adataidat senkinek sem adom ki. Én is utálom a kéretlen leveleket, azért még véletlenül sem szeretném, ha az email címed rossz kezekbe kerülne. A telefonszámodra és a Nevedre is nagyon vigyázok.

  Ha úgy gondolod, hogy a fenti honlap típusok egyikébe sem illik bele az amit szeretnél, vagy webáruházat nyitnál akkor azt javaslom,
  hívj a 06 70 608 8894 telefonszámon és mond el mi az amire gondoltál, mit szeretnél megvalósítani.
  100% pénzvisszafizetési garancia, ha nem vagy megelégedve.
  weboldal-keszites-elegedettsegi-garancia weboldal-keszites-szemelyes-garancia weboldal-keszites-tapasztalat weboldal-keszites-wordpress-egyszeru-biztonsagos

  Cimkék: > > > >

  A hozzászólás nem lehetséges

  Network monitoring