… egy WordPress honlap Neked…

u-4reklamiroda.hu

Az U-4 Reklámiroda megkeresése alapján, teljesen új honlapot készítettem a cégnek.

Az elvárások adottak voltak. Moder, akár egy nemhozzáértő számára is könnyen kezelhető honlapot szerettek volna. Az új honlap átadása után, az iroda egyik alkalmazottja számára tartottam egy 1,5 órás kezelési bemutatót és ez után már gyakorlatilag gond nélkül kezelték a tartalmakat.

Pár szó a reklámirodáról:

Az U-4 családi vállalkozásként jött létre 1993-ban. Alapításában az motivált, hogy a hirdetési és marketing szakma legjobb hazai műhelyeiben szerzett több évtizedes tapasztalatomat – immár teljes szabadsággal és felelősségvállalással – a saját cégemben kamatoztassam. Bár reklámirodánk a mai napig foglalkozik általános marketing-piackutatás, reklám- és promóciós tevékenységgel, az élet úgy hozta, hogy fő profilunkká a munkaruházati és munkavédelmi termékek, szolgáltatások reklámozása, promóciója, kommunikációs támogatása vált….

Eddigi tevékenységünk legnagyobb elismerésének tartom, hogy ugyancsak az idei évtől a Hungexpo Zrt. kiemelt partneri szerződést kötött cégünkkel az általunk képviselt szakterület gondozására.

Továbblépés a honlapra: http://u-4reklamiroda.hu/

Az U-4 Reklámiroda honlapja

Az U-4 Reklámiroda honlapja

A hozzászólás nem lehetséges

Network monitoring