… egy WordPress honlap Neked…

vidragabriella.hu

Vidra Gabriella írónő méltán népszerű könyveinek, egy modern, szép és könnyen kezelhető honlapot akart készíttetni a régi, nehézkesen frissíthető weboldala helyett.

Azt hiszem, sikerült egy szép honlapot átadni neki és mindemellett nagyon könnyen tudja frissíteni a tartalmat is.

Pár szó az írónőről:

Több mint húsz éve tanítok magyar nyelvet és irodalmat felső tagozatos gyerekeknek. Hét évig igazgatóhelyettesként dolgoztam, majd 2001-ben – amikor az
akkori igazgató nyugdíjba vonult – megpályáztam a vezetői állást, sikerrel. Azóta igazgatom az Erkel Ferenc Általános Iskolát….

A könyvem alapvetően ifjúsági regény, amely a realitást ötvözi a kaland- és fantasy-regények jellemzőivel. Háromkötetesre tervezem, ebből az első rész 2008 szeptemberében jelent meg a Novum Verlag-nál, a második pedig 2010 áprilisában a Hungarovox Kiadónál. 2012 óta a Libri Gyermekkönyvkiadó Kft. (Kolibri Kiadó) gondozza a könyveimet. Itt újra megjelent az első kötet(A fekete kő titka), a második kötet (A labirintus titka), és már a harmadik is (A templom titka).  A negyedik, befejező kötet (A barlang titka) 2013-ban a Tavaszi Könyvfesztiválra érkezett meg. Az új kiadás borítótervező grafikusai Gáspár Tamás és Cserkuti Dávid….

Az írónő véleménye a munkámról

Örömmeló | Író vagyok, a könyveim kapcsán vált szükségessé, hogy készüljön egy honlap…

Író vagyok, a könyveim kapcsán vált szükségessé, hogy készüljön egy honlap, ahol az olvasóim könnyen hozzájuthatnak a legfrissebb információkhoz, véleményt nyilváníthatnak, és akár a kapcsolatot is felvehetik velem.
Interneten keresztül, honlapkészítő cégeket keresgéltem a világhálón, és a honlap felkeltette az érdeklődésemet.

Első megbeszélésünkön és végig a közös munkánk folyamán is, készséges volt, nyitott az ötleteimre, kéréseimre, sokféle lehetőséget kínált, és árban is kedvező ajánlatot tett.

Maximálisan segített javaslatokkal, tanácsokkal. Sok jó ötletet adott: mit hová helyezzünk el, milyen színeket használjunk, mit hogyan érdemes csinálni.

Bármilyen kérdéssel hívtam fel, mindig szívesen segített, és megoldotta a problémát.

Szívesen dolgozok vele a jövőben is, a további fejlesztések, módosítások alkalmával.


Rövid ismertető a folyamatról (katt a linkre): wordpress alapú honlapkészítés

Vidra Gabriella
Vidra Gabriella

Továbblépés a honlapra: http://vidragabriella.hu/

Vidra Gabriella írónő honlapja

Vidra Gabriella írónő honlapja

 

A hozzászólás nem lehetséges

Network monitoring